Stage

In het derde studiejaar ga ik stage lopen en een minor volgen. Hieronder leg ik uit voor welke stage ik heb gekozen en hoe ik tot deze keuze ben gekomen.

Op 11 februari 2020 vond de jaarlijkse SPECO carrièredag plaats, hier kreeg ik de mogelijkheid te solliciteren voor een stage bij de KNLTB op de PR en communicatieafdeling. Na deze sollicitatieprocedure kwam ik in contact met Ellen Julius van de KNLTB over een stageplek voor september tot januari. Inmiddels lopen de gespreken nog, maar heb ik zeker vooruitzicht op een stageplek.  

Keuze
Een stage op de communicatieafdeling van de KNLTB zal goed aansluiten bij mijn wensen en interesses. Ik ben zelf al bijna tien jaar actief tennisspeler en heb door de jaren heen een grote liefde ontwikkeld voor de sport. Daarnaast is de KNLTB een grote organisatie met veel (leer)mogelijkheden en krijg ik ook voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling. Zo heb ik de mogelijkheid me ook bezig te houden met bijvoorbeeld fan engagement bij evenementen een aspect wat ik erg interessant vind. Zeker in deze onzekere tijden, een mooi onderdeel om als organisatie meer aandacht aan te besteden.

*Geschreven juni 2020