Mijn passie

Dromen

Na mijn studie wil ik graag werken in de sportwereld. Sport is naar mijn mening het mooiste wat er is. Sport bevat zo veel emotie, en via sport kan je zoveel mooie en unieke verhalen vertellen. Waarmee je ook zoveel (verschillende) mensen kan raken.

Ik vind het erg leuk om te schrijven, ik schrijf al jaren voor mezelf verhalen en heb mij hier ook steeds meer in ontwikkeld. Daarnaast heb ik de afgelopen tijd ook een steeds grotere interesse ontwikkelt voor de evenementenbranche, specifiek evenementen in de sportwereld. De evenementenbranche trekt mij erg doordat ik erg kan genieten van het contact met anderen, je kunt mensen echt een unieke dag bezorgen. En sport is steeds meer een beleving geworden de laatste jaren, het is meer dan ooit echt een dagje uit en niet alleen meer een wedstrijd. Deze ontwikkelingen spreken mij erg aan, zeker ook als je kijkt hoe je als sportorganisatie fans op deze manier aan jou kan binden.

Ondanks dat ik niet één bepaalde droombaan bij een bepaalde organisatie voor ogen heb, hoop ik vooral dat ik in de sportwereld kan werken en hierbij de link kan leggen met evenementen en fan engagement.