Mijn kwaliteiten

Persoonlijkheid

Hard werken zit al van vanaf jongs af aan in mijn genen. Ik ben een echte doorzetter, probeer altijd alles uit mezelf te halen en ga altijd voor het maximale.  Als ik een doel voor ogen heb, zal ik er alles aan doen dit doel ook volledig te verwezenlijken.

Daarnaast krijg ik vaak van anderen te horen dat ik organisatorisch sterk ben, ik kan goed met tijdsdruk omgaan en werk daarnaast ook graag met anderen samen. Mede omdat ik ervan overtuigd ben dat je in groepen het beste in elkaar naar boven kan halen en van elkaar het beste kan leren.

Een eigenschap waar ik mezelf in de toekomst verder in wil ontwikkelen is het loslaten van de controle. Ik sommige situaties kan ik een echte controlefreak zijn. Dit komt ook vooral omdat ik een perfectionist ben, en graag alles perfect wil regelen. Door hier bewust mee bezig te zijn, hoop ik hier in de toekomst losser mee om te kunnen gaan.

Teamplayer

Tijdens samenwerkingen ben ik als de stille kracht op de achtergrond. Ik ben iemand die hard werkt om de resultaten te behalen, maar zolang alles goed gaat zich vooral op de achtergrond zal bevinden.

Als ik echter merk dat mijn inbreng nodig is, of als we als groep vastlopen ben ik wel iemand die op deze momenten naar de voorgrond stapt. Om als team een oplossing te vinden, dit zijn dan ook situaties waarin ik meer de leiding neem.

Kortom, ik ben iemand die graag samenwerkt met anderen, maar het daarnaast ook fijn vindt om zo nu en dan alleen aan projecten te werken.

Vaardigheid

Door de jaren heen heb ik mezelf in meerdere vaardigheden weten te ontwikkelen. Al voordat ik met deze opleiding begon, schreef ik graag in mijn vrije tijd. Ik kan er enorm van genieten om verhalen te schrijven. Dit doe ik nog steeds, en ik ben dan ook blij dat ik deze vaardigheid de afgelopen jaren alleen maar verder heb kunnen ontwikkelen. Verder op in dit dossier zal ook meerdere malen concreet mijn ontwikkeling qua schrijfvaardigheid benoemd worden.

Lees meer over mijn dromen.