Google certificaat basis principes online marketing

In een tijd dat we meer thuis zitten dan ooit, is het de ideale tijd om aan jezelf te werken. Doordat ik momenteel niet meer elke dag uren onderweg ben van en naar school, heb ook ik meer vrije tijd dan ooit. Tijd om iets nuttigs met die tijd te gaan doen besloot ik. Online kwam ik de Google cursus basisprincipes van online marketing tegen, de perfecte cursus om meer te leren over het online voeren van marketing. Een aspect waar ik sowieso al benieuwd naar was en ook nog eens perfect aansloot bij mijn studie.

In de cursus kwamen allerlei onderdelen van online marketing aan bod; zoals de mogelijkheden van online adverteren (zoals via Google ads), het belang van zoekwoorden en de verschillende manieren van online adverteren.

Deze cursus gaf mij zeker enkele interessante inzichten en zorgde ervoor dat ik nieuwe aspecten heb geleerd over online marketing. Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gedaan. Zeker gezien het feit dat ik ervan overtuigd ben dat ik mijn kennis in de toekomst kan gebruiken al dan niet bij een baan of stage.

Klik hier om mijn behaalde Google certificaat te zien.